Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anya Niewierra signeert

15 november 2013 @ 16:00 - 17:00

Boekhandel Krings, Sittard – Tussen 16.00 en 18.00 signeert Anya Niewierra haar thrillerdebuut , Vrij uitzicht.

Vrij uitzicht is een sterk debuut waarin de succesvolle zakenvrouw Tess Clement wordt getekend door een diep geheim. Wanneer haar moeder overlijdt en haar man er met een jongere vriendin vandoor gaat, weerhoudt niets Tess er nog van om de confrontatie met haar verleden aan te gaan én haar grote jeugdliefde op te zoeken. Ze vertrekt naar Zuid-Frankrijk. Maar… het dorp Mosset blijkt nog steeds in de ban van een serie raadselachtige verdwijningen van vrouwen…

Vanaf de eerste bladzij zuigt Vrij uitzicht, het thrillerdebuut van Anya Niewierra, de lezer genadeloos dit ijzingwekkende verhaal binnen. Het vaste voornemen van Tess om het eeuwenoude château van Mosset als vastgoed te ontwikkelen zet de verhoudingen weldra op scherp. En wie is degene die zich schuilhoudt in het château en met geweld Tess’ leven binnendringt?

Laat u verrassen en maak kennis met deze debutante. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Vanaf deze dag loopt er ook een win actie waarbij u een vakantie kunt winnen in Zuid Frankrijk!

Anya Niewierra werd geboren in Kerkrade. Ze is werkzaam als algemeen-directeur van VVV Zuid-Limburg en was tot voor kort ook de eerste president van EDEN, het grootste samenwerkingsverband tussen toeristische bestemmingen ter wereld.

———————————————–

Gegevens

Datum:
15 november 2013
Tijd:
16:00 - 17:00

Locatie

Boekhandel Krings
Brandstraat 23
Sittard,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven