Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijvers op tournee en vertaler Harrie Lemmens

2 november 2013 @ 10:00

Boekhandel Van Stockum, Leiden – Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november gaan veel van de beste schrijvers van Nederland (en daarbuiten) in twee prachtige bussen op toernee langs verschillende boekhandels in Nederland. In deze schrijversbussen nemen o.a. plaats: Abdelkader Benali, Joke J. Hermsen, Atte Jongstra, Geert Kimpen, Walter Lucius, Christine Pannebakker, Ilja Leonard Pfeijffer, Mik Schots, Christophe Vekeman, Tim van der Vliet en Christiaan Weijts.

Van Stockum zal zaterdag 2 november van 10.00 tot 11.00 uur fungeren als bushalte voor één van deze bussen. De schrijvers die daar uit rollen zullen in onze winkel gezamenlijk worden geïnterviewd, waarbij het winkelend publiek van harte welkom is! Aansluitend is er gelegenheid om even met een schrijver te praten of een boek te laten signeren.

Diezelfde middag om 15.00 uur ontvangen wij vertaler Harrie Lemmens in onze winkel, bekend om zijn vele vertalingen uit het Portugees. Hij zal met drs. Katinka Zeven in gesprek gaan, o.a. over zijn vertaling van de bundel De bedelaar en andere verhalen van Fernando Pessoa.

Toegang voor beide evenementen is  gratis. Voor het evenement met Harry Lemmens wel graag reserveren via leiden@vanstockum.nl.

———————————————–

Gegevens

Datum:
2 november 2013
Tijd:
10:00

Locatie

Boekhandel van Stockum
Breestraat 113
Leiden,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven